STRIKER™ Plus 4 Givare med två strålar

STRIKER™ Plus 4 Givare med två strålar

STRIKER™ Plus 4 Givare med två strålar

4.3-tums Fishfinder med GPS, branschledande ekolod och karteringsprogramvaran Quickdraw Contours

  • Innefattar givare för inbyggt Garmin traditionellt CHIRP-ekolod samt CHIRP ClearVü-ekolod med skanningsteknik
  • Med den inbyggda karteringsprogramvaran Garmin Quickdraw™ Contours kan du skapa och lagra kartor med enfotskonturer för upp till 800 000 hektar
  • Med inbyggd GPS kan du markera waypoints, skapa rutter och visa båtens hastighet
  • Ljusstark 4.3-tumskärm som är läsbar i solljus och har ett intuitivt användargränssnitt
  • Robust konstruktion för varje fiskemiljö

STRIKER™ Plus 4cv fishfinder med en ljusstark 4.3-tumsskärm och inbyggd GPS och Garmin traditionellt CHIRP-ekolod, Garmin CHIRP ClearVü™-ekolod med skanningsteknik och karteringsprogramvaran Quickdraw Contours som lagrar upp till 800 000 hektar av innehåll med enfotskonturer. Med inbyggd GPS kan du markera och navigera till waypoints och visa båtens hastighet.

Garmin Quickdraw Contours

Ingen känner till vattnen du fiskar i bättre än du och dina fiskekamrater. Medan du slantar längs kustlinjer och djup, skapar karteringsprogramvaran Quickdraw Contours HD-fiskekartor över de platser du besökt. Inga specialkunskaper krävs. STRIKER™ Plus 4cv kan nu lagra upp till 800 000 hektar av dina Quickdraw Contours-kartor med enfotskonturer.

Klarhet med CHIRP ClearVü

STRIKER™ Plus 4cv fishfinder innehåller Garmin CHIRP-teknik som i kombination med Garmin ClearVü™-ekolod med skanningsteknik ger en nästintill fotografisk, bred bild av vad som passerar under båten. Du ser tydligt struktur, nedsänkta föremål och fisk. Ihopparad med Garmin traditionellt CHIRP-ekolod för utmärkt objektseparation, hjälper den här givaren dig att fånga mer fisk.

GPS Fishfinder

Den inbyggda, högkänsliga GPS:en hittar och bibehåller din position, var du än befinner dig ute på sjön. Med GPS:en kan du märka ut waypoints för olika platser. Så om fisken nappar på ett ställe, kan du markera det och åka tillbaka dit på nästa tur. Märk ut kajer, båtramper och andra platser på sjön, och skapa rutter till dem för din nästa tur. Med GPS:en kan STRIKER™ Plus 4cv visa dig hastighet på skärmen, så att du kan försäkra dig om att du slantar i rätt hastighet för det agn du använder eller i områden där du bör köra långsamt.

Byggd för dig

STRIKER™ Plus 4cv fishfinder gör fisket lätt som en plätt, och den är byggd för att fungera i alla miljöer. Den ljusstarka skärmen som är läsbar i solljus ger dig en tydlig bild av vad som finns under båten, även de ljusaste dagarna. Och den stora skärmen ger dig en bättre överblick över vad som händer under båten. Det intuitiva användargränssnittet gör det enkelt att navigera till vilken funktion du än behöver, så att du är redo för vad som helst på sjön.

Vårt pris: 1 790 kr

Datum

08 mars 2024

Taggar

Ekolod