ECHOMAP™ Plus 42cv utan givare

ECHOMAP™ Plus 42cv utan givare

Ett perfekt tillskott på alla fiske- och båtturer

  • Ljusstark 4.3-tumskombo som är läsbar i solljus
  • Inbyggt stöd för traditionellt Garmin CHIRP ekolod samt CHIRP ClearVü™-ekolod med skanningsteknik (givare säljs separat)
  • Förinläst global baskarta. Kompatibel med kustsjökorten BlueChart ® g3 och BlueChart ® g3 Vision med integrerade Navionics-data® och Automatisk vägledning1 teknik
  • Den inbyggda karteringsprogramvaran Garmin Quickdraw™ Contours skapar anpassade fiskekartor direkt på skärmen med 1-fotskonturer medan du fiskar
  • Dela waypoints och rutter med andra ECHOMAP™- eller STRIKER™-enheter

Den här kompakta kombinationen har många inbyggda fördelar. Den är enkel att installera och ännu enklare att använda. Den har även en ljusstark 4.3-tumsdisplay som är lätt att läsa, även en solig dag på sjön. Den har inbyggt stöd för Garmins traditionella CHIRP-ekolod som ger extraordinär objektseparation och CHIRP ClearVü-ekolod för närmast fotografiska bilder av det som finns under båten. Den levereras med en förinläst baskarta över hela världen och är kompatibel med våra kustsjökort BlueChart g3 och BlueChart g3 Vision med integrerade Navionics-data och Automatisk vägledningsteknik1. Plus Quickdraw Contours karteringsprogramvara för att direkt skapa anpassade fiskekartor på skärmen med 1-fotskonturer medan du fiskar. Dessutom kan du dela waypoints och rutter med andra ECHOMAP- eller STRIKER-enheter. Den har också ett snabbfäste som gör att du snabbt kan koppla bort enheten från strömkälla och fäste.

Skillnaden med Garmin CHIRP
De inbyggda ekolodsfunktionerna i ECHOMAP Plus 42cv innehåller traditionellt CHIRP-ekolod, en av de mest sofistikerade ekolodsteknikerna som finns för den fiske- och båtintresserade allmänheten. Traditionellt CHIRP-ekolod ger otroligt tydlig objektseparation och definition eftersom det lägger ännu mer energi på målet än ett traditionellt ekolod. Den har även traditionellt ekolodsstöd för trollingmotorerna Minn Kota® och MotorGuide® med integrerade givare.

Skarpa ekolodsbilder
Garmin CHIRP ClearVü-ekolodet med skanningsteknik ger dig en nästan fotografisk bild av det som finns under båten. Du ser tydligt struktur, nedsänkta föremål och fisk.

Quickdraw Contours, så att du kan skapa dina egna kartor
Skapa anpassade fiskekartor snabbt på skärmen med 1-fotskonturer och skräddarsy dem för att passa dina behov. Kartorna är dina – du äger dem. Behåll dina data för dig själv eller dela dem med Quickdraw-gruppen på Garmin Connect™.

Uppgradera till våra bästa sjökort
Välj BlueChart g2 HD eller BlueChart g2 Vision HD, som ger automatisk vägledning och andra fantastiska funktioner. En microSD™-kortplats ger utbyggbart minne för köp av tillbehörskartor..

Ta med dig din ECHOMAP Plus
När du inte längre befinner dig ute på sjön är det enkelt att förvara ECHOMAP Plus på ett säkert sätt. Du slipper besväret med att ansluta och koppla bort kablar från enheten eftersom kablarna ansluts direkt i fästet. På så sätt kan du snabbt installera och koppla bort ECHOMAP Plus från strömkällan och fästet.

Automatisk vägledning är endast avsedd för planering och ersätter inte säker navigering
Denna modell har inte stöd för 3D-kartvyer på BlueChart g3 Vision

Vårt pris: 2 590 kr

Pris på demo ex: 1 700 kr

Datum

12 februari 2024

Taggar

Plotter