Terrängfordon

Grizzly 700 EPS

En tuff och pålitlig partner.

Grizzly 700 EPS är Yamahas största och tuffaste fyrhjuling. Så när du behöver en stabil och pålitlig arbetskamrat för tuffa jobb är denna robusta arbetsfyrhjuling alltid redo att hjälpa dig.

De användarvänliga funktionerna omfattar en helautomatisk Ultramatic®-transmission för jämna och följsamma prestanda – det smarta systemet har ett inbyggt motorbromssystem som ger stabil och kontrollerad utförskörning i branta sluttningar.

Denna Grizzly 700 drivs av senaste generationens 686-kubiksmotor med högt vridmoment och bränsleinsprutning, och har ett modifierat EPS-system med två lägen och ny styrgeometri för lättare manövrering. A-armarna har nu en bredare spårvidd för förbättrad stabilitet – och motorn ger dessutom ännu bättre bränsleeffektivitet.

 

Grizzly 550 EPS

Du får arbetet utfört.

Proffsig framtoning i förening med riktigt kraft, det är Grizzly 550 EPS, och tack vare den elektriska servostyrningen är det ett nöje att köra den, även under en hel dags arbete.

En kraftig motor på 558 kubik levererar den kraft och vridmoment som behövs för de tyngsta lasterna. Med låg bränsleförbrukning och 20-literstank kan du jobba hela dagen utan att behöva tanka.

För dem som har mycket att göra är Grizzly 550 EPS byggd för maximal tillförlitlighet och minimalt underhållsbehov.

 

Grizzly 450 EPS

Den perfekta mångsysslaren i mellanklassen.

Bekvämlighet under påfrestande arbetsförhållanden är en viktig faktor. Det är just var Grizzly 450 EPS i mellanklassen är byggd för.

Den är smidig och enkel att köra med elektronisk servostyrning, individuell fjädring, kraftiga bromsar, On-Command®-driftsystem och stabil och lätt ram i ett stycke.

Den föraranpassade designfilosofin gäller även de minsta detaljerna som en skön sittposition och en bekväm dyna. Lägg därtill låg bränsleförbrukning, litet underhållsbehov och en serie praktiska tillbehör så har du den ultimata allroundmaskin du behöver för att få jobbet gjort.

 

Grizzly 450 IRS

En pålitlig arbetskamrat i all terräng.

Om jobbet omfattar tyngre transporter i skiftande terräng är Grizzly 450 IRS en nästan ostoppbar och pålitlig arbetskamrat.

Den har intelligent teknik som gör jobbet lättare, allt från en omfattande LCD-instrumentpanel och ett On-Command®-trelägessystem för snabba val av 2-hjulsdrift, 4-hjulsdrift och diffspärr. Den är också extremt bränslesnål med låga underhållskrav.

Har du tuffa jobb att utföra? En serie slitstarka, praktiska tillbehör, från ett stort urval av vagnar, vinschar till plogar och belysningssatser, finns som hjälp för att du ska klara jobbet utan större ansträngning.

 

Grizzly 350 2WD

Den grundläggande fyrhjulingen - ren och enkel

Lägg ihop ett lätt chassi, förnämliga köregenskaper och kraften hos en luftkyld encylindrig fyrtaktsmotor på 348 kubik så har du Grizzly 350 2WD, en fyrhjuling som aldrig sviker dig.

Tvåhjulsdriften håller vikten nere vilket gör Grizzly 350 följsam och kvick i uppträdandet i terräng plus att driftskostnaderna minimeras. Den oerhört kapabla 350 2WD kan transportera en kombinerad last på upp till 120 kg på sina pakethållare fram och bak - lika mycket som modellerna med fyrhjulsdrift.

Lägg till fjädring fram med dubbla A-armar till Grizzly 350:s fina köregenskaper och lätta chassi så förstår du snart hur attraktiv 2WD är för de allra flesta köruppgifterna

 Grizzly-700-GreenGrizzly-700-BlueGrizzly-550-Red

 

logo yamaha 600